Busje huren

vrachtwagen transport busje huren

Verhuiswagen huren

Verhuiswagen huren en goedkoop verhuizen tips

Verhuiswagen huren voor zelf verhuizen en doe het zelf verhuizing

Met een verhuiswagen huren bespaar je veel geld op de verhuiskosten. Voor een student die uit huis op kamers gaan is een busje bestellen of kleine verhuiswagen huren groot genoeg. Maar voor de inboedel van heel gezin verhuizen heb je echter wel een formaat bakwagen of grote verhuiswagen nodig. Ter vergelijking kun je hier snel en vrijblijvend een Verhuisofferte Opvragen.

Een verhuiswagen huren die groot genoeg is om al je spullen in één keer te vervoeren is altijd wel bij het autoverhuur bedrijf in je stad of regio te huur. Een verhuiswagen voor inboedel transport is via online reservering te bestellen.

Vergelijk de prijzen voor goedkoop huren van een verhuiswagen, bakwagen of bestelauto online.
Zie ook de pagina mogelijkheden voor goedkope huisvesting en extra verdiensten aanbod.

 

Welk formaat verhuiswagen huren

Bepaal eerst hoeveel ruimte alle bagage samen inneemt (l x b x h), zoveel m3 verhuiswagen heb je nodig. Bepaal ook of je alles in één rit verhuizen gaat, af dat je een aantel keren heen en weer rijden nodig is. Nu weet je of een bestelwagen huren voldoende is, of dat je rijden gaat met een grote verhuiswagen. Als je het niet precies weet kan een Verhuisbedrijf je Helpen.

De grootte van te huren verhuiswagens is globaal als volgt:

- Een combo bestelwagen huren is geschikt voor het vervoeren van 3 m3.

- Bij verhuizen met een bestelbus kun je ongeveer 6, 8 tot 11 m3 bagage tegelijk meenemen. De inhoud is afhankelijk van het te huren verhuisbusje.

- Een Bakwagen heeft een inhoud van ongeveer 18, 20 of 22 m3. Bakwagens zijn zonder en met laadklep te huur.

- Een BE Combinatie heeft een gesloten oplegger tot ongeveer 29 m3.

- In een volwaardige Vrachtwagen Verhuiswagen kun je wel 33, 38, 44, 47 of 53  m3 laden.

 

Welk Rijbewijs

Je kunt natuurlijk geen vrachtwagen huren als je niet over een groot rijbewijs (C / C1) beschikt. Een bestelbus en kleine bakwagen mag je met klein rijbewijs B besturen. De BE Combinatie (trekker met oplegger) vraagt om B rijbewijs met aanhanger (E), kortweg BE rijbewijs genoemd. Huur een verhuiswagen die je zelf besturen mag, of huur een vrachtauto met chauffeur.

Extra Aanhanger

Als je iets meer volume te verhuizen hebt dan in een combo, busje of bakwagen past, kun je een Aanhanger huren overwegen. Een enkelasser kar mag vaak al met rijbewijs B getrokken worden, voor een  tandemasser aanhanger is een BE rijbewijs verplicht.

Verhuizers vervoeren (personenvervoer)

Verhuizen doe je meestal niet alleen. Vrienden en familie helpen een handje mee, vele handen maken licht werk. Denk eraan dat deze verhuisploeg ook mee moet naar de nieuwe locatie. Dit past vast niet allemaal in de gehuurde verhuiswagen. Zorg dus voor een extra personenauto die achter de verhuiswagen aan rijdt.

Samen rijden met meerdere personen is wel mogelijk wanneer je een verhuiswagen met dubbele cabine huurt. Ook zijn er BE trekker voor 7 personen vervoer te huur. Wie slim is houdt vooraf rekening met personenvervoer van de verhuizers.

Beschik je niet over het juiste rijbewijs? Laat dan je Goederen Vervoeren of overweeg een Verhuisbedrijf Inschakelen.

 

Handig Verhuizen Hulpmiddelen

Naast de goede verhuiswagen huren, is het handig om ook aan hulpmiddelen die de verhuizing gemakkelijk maken te denken. Deze hulpmiddelen kun je kopen, soms lenen van vrienden of speciaal voor de verhuizing huren. Overweeg de volgende hulpmiddelen aan te schaffen:

- Verhuislift huren, een verhuislift kopen is duur, een meubelplateau huren is beter.

- Een ladderlift huren is een goedkoop alternatief voor een lift.

- Verhuisdozen hen je altijd nodig, deze dozen zijn te koop maar verhuisdozen huren kan ook.

- Verhuisdekens beschermen tegen beschadiging van je kostbare pullen

- Maak omwille van snelheid of minder kosten gebruik van een Aanhangwagen

- Voldoende papier voor het zorgvuldig inpakken van breekbare spullen

- Steekwagens voor horizontaal verslepen en traplopers voor verticaal transport

Een goed verhuisbedrijf kan al deze spullen voor je verzorgen, hiervoor een Prijs Opvragen is zo gebeurt.

 

Verhuiswagen huren in eigen woonplaats

Of je nu in grote plaatsen als Amsterdam, Utrecht, Rotterdam, of Groningen woont, of in kleinere steden als Zwolle, Den Bosch, Enschede of in de provincie bent, een verhuiswagen huren kan altijd dichtbij. Zoek auto verhuurbedrijven online en vergelijk de prijzen onderling. Let we op dat je verhuiswagens van gelijkwaardige grootte en inhoud met elkaar vergelijkt. Een Combo per dag is vast goedkoper dan een vrachtwagen huren en een bakwagen met laadklep weer duurder dan een kleine bestelbus.

 

Doe het zelf Verhuizing

Een doe-het-zelf verhuizing met wat hulp van vrienden en familie bespaart veel kosten, zelf verhuizen is binnen Nederland heel gewoon. Met goede voorbereiden door vooraf spullen inpakken met verpakkingsmateriaal, dozen labelen en op volgorde klaarzetten valt het werk op de verhuisdag best mee.

Kijk of bij je eigen Inboedelverzekering Verzekering de goederen tijdens je verhuizing en transport verzekerd zijn. Ga dit ook na voor je Autoverzekering. Aanvullende verzekeringen met verhoogde Aansprakelijkheidsverzekering tijdens verhuizing kan bij schade veel hoge onvoorziene kosten aan Inboedel Dekken.

Rij de gehuurde verhuiswagen op het oude adres voor, pak deze zorgvuldig in. Rij naar het nieuwe huis of kantoorpand en pak alles weer uit. Een goed voorbereide verhuizing is met wat hulp in een dag goed te doen. Ook kun je hiervoor een deelopdracht verstrekken aan het Goedkoopste Verhuisbedrijf.

Als overhuizen op dezelfde dag niet gaat, biedt huren van tijdelijke opslagruimte voor goederen uitkomst. En kijk bij deze overige aangeboden mogelijkheden.

Openingstijden verhuurbedrijf

Breng de verhuiswagen op afgesproken tijdstip binnen openingstijden terug naar het verhuurbedrijf. Sommig firma’s zijn naast maandag t/m vrijdag ook in het weekend op zaterdag en zondag open.

 

Verhuiswagen te huur specificaties

Bepaal met deze Goedkoop Verhuizen Tips eenvoudig welke verhuiswagen je huren gaat. Meer prijzen, info en specificaties vind je onder Bestelbus, Bakwagen, BE Combinatie en Vrachtwagen huren voor een verhuizing.

 

Gebruik voor je verhuizing een passende bakwagen, bestelbusje, vrachtwagen of echte verhuiswagen. Zie meer aanbevelingen »