Busje huren

vrachtwagen transport busje huren

Vrachtwagen huren

Vrachtwagen huren in je regio, vrachtauto met of zonder chauffeur 

Een vrachtwagen huren voor transport goederen en grote voorwerpen

Als een busje te klein is voor het vervoeren van je spullen, is een vrachtwagen huren een goed alternatief. Voor het besturen van een vrachtwagen heb je uiteraard wel een groot rijbewijs nodig. Vereist bij een grote vrachtwagen rijden, maar ook nodig voor een kleine vrachtwagen besturen.

Zelf een chauffeur met papieren inhuren kan natuurlijk ook, of je huurt een vrachtwagen met chauffeur. Het beste kun je direct voordelig Vrachttarief Opvragen en vergelijken. Ook voor een zware verhuiswagen besturen is een chauffeur met groot rijbewijs in te huren.

 

Particulier huren

Een vrachtwagen huren is ideaal als je als particulier incidenteel een grote vracht vervoert. Maar ook bij regelmatig gebruik van transport is het inhuren van een vrachtauto financieel voordeliger dan kopen. Alleen een bakwagen huren met groot laatvermogen kan enkele keer met klein rijbewijs. Ook de BE combinatie biedt de particuliere huurder met BE rijbewijs uitkomst.

Bij geringe vrachten vervoeren is een Aanhangwagen huren mogelijk een andere betaalbare te overwegen mogelijkheid. Hierbij is keuze uit zowel  een Open uitvoering als een Gesloten variant.

Zakelijk huren

Niet alleen voor de particulier, maar ook een ondernemer in de zakelijke markt kan goedkoop een vrachtwagen huren. Bij inhuren betaal je alleen de dagen, kilometers en brandstof die je echt gebruikt. Een vrachtauto die meer stil staat dan in bedrijf is kost iedere dag geld.

Je kunt in de vrachtwagen veel meer lading tegelijk vervoeren, dit volume staat gelijk aan vele ritjes met een bakwagen of auto met Aanhangwagen. Zeker bij zakelijk huren geeft besparen op arbeidskosten direct de eerste winst. Vergelijk de prijs ook zeker het tarief van Plaatselijke Transporteurs of Internationaal Vervoer.

Voor meer naamsbekendheid zetten slimme ondernemers vaak een Reclamekar als marketing in. Kijk voor meer werk en geld besparen aanbod online.

 

Vrachtwagen  uitvoeringen

De vrachtwagen die je huurt kun je perfect afstemmen op het te vervoeren transport. Enkele veel gehuurde vrachtwagens:

- Vrachtwagen combinatie (trekker en oplegger)

- Bakwagen (uitvoering klein en grote bakwagen)

- Een trekker huren (losse trekker zonder oplegger huren)

- De BE Combinatie kun je vergelijken met een kleine vrachtwagencombinatie

- Verhuiswagen

 

Verhuurbedrijf in de regio

Al deze trucks zijn verkrijgbaar bij de autoverhuur om de hoek. In iedere stad of grote plaats zit wel een vestiging die naast auto’s en bakwagens ook vrachtwagens verhuren. Deze zijn per dag te huur, tijdig reserveren is aanbevolen wanneer je een truck in speciale uitvoering nodig hebt. Een transport volledig laten verzorgen is vaak goedkoper dan je denkt, kijk en Vergelijk Transportprijzen.

Zeker ook een vrachtwagen voor exceptioneel transport huren moet je tijdig reserveren, het verhuurvloot aanbod is door exclusiviteit beperkt. Bestel direct Extreem Transport begeleidingsvoertuigen en regel alle nodige ontheffingen.

Eigen rijder huren

Een vrachtwagen particulier huren van een eigen rijder is ook een Goede Transportoplossing. Deze chauffeurs bieden hun eigen transportmiddel inclusief chauffeur online aan. Regionaal Huren direct van een kleine ondernemer of zzp-er heeft voor velen maatschappelijk gezien ook de voorkeur. Ontdek de totale vrachtwagen verhuurvloot online!

Het alternatief voor veel spullen vervoeren met klein rijbewijs is een BE Combi huren, lees hier meer over op BE Combinatie.

 

Is een vrachtwagen te groot? Een Bakwagen is het alternatief of kijk bij ons busjes overzicht.2 Comments

 1. P. Geurts zegt:

  Beste,

  Ik ben op zoek naar verhuur van een oprijwagen met een laadvermogen van ±4ton (zonder chauffeur) voor een dag. De te rijden afstand zal met retour ±400km zijn. Graag in de buurt van Oss.

  Bvd
  Mvg
  P. Geurts